Vloerkleden

Herstel van vloerkleden

Nomot is van oudsher gespecialiseerd in reparatie van vloerkleden. Het is een ambacht die Nomot nog hoog in het vaandel heeft staan. Vrijwel ieder vloerkleed kan hersteld worden, zelfs als de basis van het weefsel beschadigd is. Het vloerkleed kan ook voorzien worden van nieuwe franjes en beschadigingen kunnen gerestaureerd worden.

Reiniging van vloerkleden

Nomot beschikt over een speciale wasstraat voor reiniging van vloerkleden. Een goede, professionele reiniging geeft een kleed niet alleen een mooier aanzien, maar ook de levensduur van het kleed wordt verlengd.

Het reinigen van vloerkleden vindt plaats in de reinigingshal in Nieuwegein met een zeer moderne wasstraat. Alle vloerkleden worden voor behandeling eerst goed geklopt. Op deze wijze worden het zand en los vuil uit de kleden verwijderd. Dan worden de kleden gewassen, herhaaldelijk gespoeld, ontvlekt en gecentrifugeerd. De polen van de nog licht vochtige kleden worden in de juiste richting geborsteld, waarna de kleden vervolgens hangend worden gedroogd in de speciale droogkamer. Door een juiste reinigingsmethode blijven er geen shampooresten in de kleden achter. Hierdoor wordt voorkomen dat door vettige shampooresten de kleden weer snel aanvuilen.

Altijd gegarandeerd een oplossing

Nomot voelt zich verantwoordelijk voor een correcte en gehele afwikkeling van de schade die u meldt. Als de plek te omvangrijk blijkt voor reiniging, kan Nomot een rapport opstellen waarmee de schade financieel afgewikkeld kan worden. Nomot biedt altijd een totaaloplossing.

 

I