Aanrechtbladen

Herstel van aanrechtbladen

Hakken, breken en nieuwe tegels behoren tot de verleden tijd. Nomot gaat naar uw klant toe als er schade is aan een aanrechtblad. Gaten en scheurtjes worden opgevuld en het motief van het materiaal wordt nauwgezet gekopieerd. De effectiviteit van deze herstelmethode verrast zelfs de meest kritische klant in aangename zin. Dit herstel is een bijzondere ambacht, dat de specialisten van Nomot als geen ander in de vingers hebben.

Innovatieve hersteloplossingen

Bij schades op specifieke plekken beschikt Nomot over innovatieve oplossingen. De schade kan worden weggewerkt door het plaatsen van een plaat van Cesarstone of RVS. Deze afzetplaten zijn in diverse kleuren en afmetingen leverbaar en worden tegenwoordig vaak als accessoire in een luxe keuken geplaatst. Is er schade aan de achterwand? Een RVS of een geharde glasplaat biedt een goede uitkomst.

Altijd gegarandeerd een oplossing

Nomot voelt zich verantwoordelijk voor een correcte en gehele afwikkeling van de schade die u meldt. Als de plek te omvangrijk blijkt voor herstel, kan Nomot een expertiserapport opmaken. Bovendien kan Nomot ook voor vervanging van het beschadigde aanrechtblad zorgen. Door samenwerking met gespecialiseerde keukenherstellers kan Nomot het aanrechtblad laten vervangen tegen een aanzienlijk lagere prijs.

 

I