Geplaatst door & opgeslagen onder Uncategorized.

Nomot workshops

Bent u vaak betrokken bij het afwikkelen van schades, dan bent u van harte welkom kosteloos deel te nemen aan de Nomot workshop. Tijdens deze workshop wordt duidelijk gemaakt bij welke schades en wanneer Nomot ingeschakeld kan worden. U krijgt daarmee inzicht in al onze advies- en herstelmogelijkheden.

Ook is er tijd ingericht voor het behandelen van actuele praktijkcases. Vooral datgene wat een schadebehandelaar moet weten om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, komt aan bod in de workshop.

De workshop duurt circa 2-3 uur en zal in de ochtend of in de middag plaatsvinden.

De komende periode staat de volgende workshop gepland (u kunt zich nog aanmelden):

 

Donderdagmiddag 2 april 2020 GEANNULEERD

IVM HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE WORKSHOPS TOT NADER ORDE GEANNULEERD. Wij hopen u in de toekomst alsnog te mogen verwelkomen.

Wij zullen u informeren over een nieuwe datum, zodra daar weer gelegenheid toe is.

 

Speciaal voor NIVRE experts organiseren wij workshops waarmee 3 PE punten kunnen worden verkregen. In deze workshop gaan wij nog dieper in op de verschillende herstel- en reinigingsmogelijkheden en geven wij meer inzicht in de gebruikte technieken. Deelnamekosten voor Nivre punten bedragen € 95,- per persoon.

Alle workshops worden georganiseerd bij Nomot in Nieuwegein. Als de hele afdeling van uw bedrijf wenst deel te nemen, kunnen wij een maatwerk oplossing verzorgen in Nieuwegein of bij u op kantoor. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Voor onze relaties in België organiseren wij ook workshops. Deze workshop wordt geheel toegespitst op onze diensten in België. Klik hier voor het aanvragen van meer informatie.