Gestoffeerde meubelen

Herstel van meubelen van stof, leer en kunstleer

Snel en vakkundig herstel

Nomot kan gaten, krassen en/of vlekken in gestoffeerde meubelen professioneel herstellen. Voor elk materiaal is er een passende herstelmethode, of het nu gaat om stof, leer of kunstleer. Kleinere schades kunnen gemakkelijk worden weggewerkt door middel van inweving of fusietechniek. Vaak kan dit zelfs aan huis. Grotere schades komen in aanmerking voor herstel via gedeeltelijke of totale herbekleding.

Gespecialiseerde reinigingsafdeling

In geval van vlekken in het meubel zorgt Nomot voor een vakkundige reiniging. De combinatie van ‘grootmoeders huishoudmiddeltjes’ en de modernste chemische en biologische afbreekbare producten levert verbazingwekkende resultaten op. ‘Als nieuw’ is op dit specifieke terrein van herstel de meest gehoorde reactie van gedupeerde.

Altijd gegarandeerd een oplossing

Als een schade te omvangrijk is of herstel ten opzichte van de waarde niet verantwoord, dan biedt Nomot ook een helpende hand. Door samenwerking met vele meubelleveranciers kan Nomot een meubelstuk opnieuw leveren tegen een aanzienlijk lagere prijs. Of Nomot stelt een rapport op waarmee de schade financieel afgewikkeld kan worden. Nomot biedt altijd een totaaloplossing.

 

I