Expertise

Nomot: herstelpartner met verstand van verzekeren

Nomot stelt uw klant tevreden door snel en vakkundig herstel. Ook als herstel niet mogelijk is of de klant wenst geen herstel, kan Nomot uw schadeclaim afwikkelen. Nomot beschikt als geen ander over kennis van interieur. Als partner voelt Nomot verantwoordelijkheid voor correcte en volledige afwikkeling van een schadeclaim.

Homex

De experts van Homex, onderdeel van Nomot, zijn deskundig in het beoordelen van inboedel en opstalschades. In eerste instantie kan een expert van Homex voorafgaand aan herstel bij de klant langsgaan. Indien er bijvoorbeeld twijfel is over de dekking of twijfel over herstelmogelijkheden. De experts zijn naast meubelspecialist verzekeringstechnisch geschoold en ook hebben zij diverse communicatietrainingen gevolgd. Ze stellen gerust, leggen uit en lichten toe. Met name het bespreken van de herstelmogelijkheden wordt door de klanten als zeer positief ervaren. De expert van Homex kan exact uitleggen hoe het beschadigde artikel wordt hersteld en wat de klant kan verwachten van het resultaat. Ze wekken realistische verwachtingen over het resultaat bij herstel.

Indien wordt geconstateerd dat herstel niet verantwoord is of dat benadeelde geen herstel wenst, stelt de expert een expertiserapport op en adviseert in een reëele financiële afwikkeling. Door de ervaring in interieurgoederen en haar herstel, gebeurt dit op basis van reële waarde of herstelkosten. Dit beperkt de kans op fraude en leidt tot vermindering van de schadelast.

Wenst u meer informatie over Homex? Kijk dan op www.homex.nl.

 

I