Advies

Nomot: herstelpartner met verstand van verzekeren

Nomot stelt uw klant tevreden door snel en vakkundig herstel. Ook als herstel niet mogelijk is of de klant wenst geen herstel, kan Nomot uw schadeclaim afwikkelen. Nomot beschikt als geen ander over kennis van interieur. Als partner voelt Nomot verantwoordelijkheid voor correcte en volledige afwikkeling van een schadeclaim.

Indien herstel niet mogelijk of niet gewenst is, stelt de adviseur een adviesrapport op en adviseert in een reële financiële afwikkeling. Door de jarenlange ervaring in interieurgoederen en haar herstel, gebeurt dit op basis van reële waarde of herstelkosten. Dit beperkt de kans op fraude en leidt tot vermindering van de schadelast.

Tele advies

Waar het kan regelen we de schade telefonisch. Dit scheelt tijd in de drukke agenda van uw verzekerde en bespaart aanzienlijk op de kosten. Wij weten waar we het over hebben. Wij hebben bij uitstek de kennis is huis om in één oogopslag de juiste waarde, de herstelmogelijkheden en een reële afwikkeling vast te stellen.

We zijn ervan overtuigt dat wij u veel tijd, kosten en moeite uit handen kunnen nemen, als u het afhandelen van een interieurschade aan ons overlaat.

 

I